Menu
Rostaing

Tuinhandschoen Leer Lang Manchet

Geel
Rostaing
Tuinhandschoen Leer Lang Manchet
Geel
  Geel
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  De krasbestendige.

  Deze handschoen heeft extra lange manchetten die de handen en bovendien de onderarmen beschermen bij het werken in struikgewas, rozen of brandnetels. Het soepele leer is waterdicht en beperkt de bewegingsvrijheid van de vingers nauwelijks.

  Rostaing. In Frankrijk sinds 1789

  De handschoenen van de Franse fabrikant Rostaing hebben de reputatie hun gebruikers maximaal comfort te bieden. De oorsprong van het familiebedrijf in de regio Rhône-Alpes is een leerlooierij die in 1789 werd opgericht. In de geschiedenis van het bedrijf, die nu meer dan tweehonderd jaar omspant, is een aantal productielocaties naar het buitenland gegaan. De handschoenen die wij voor ons assortiment hebben gekozen komen dus niet meer uit Frankrijk, maar worden geproduceerd in de eigen vestigingen van het bedrijf in Marokko en China.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204883

   Gemaakt van volnerf rundleer (herkomst Frankrijk). Manchetten van polyurethaan (softskin), boord van katoen. Gemaakt in Marokko.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen