Albero Forte Composite

Tuinemmer Gerecycled Materiaal

42 liter
Albero Forte Composite
Tuinemmer Gerecycled Materiaal
42 liter
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Verander oud in nieuw (en gooi het niet weg). Drankenkartons in tuinkuipen

  Engelse tuinen zouden ondenkbaar zijn zonder ze: de tuinkuipen die "tubtrugs" worden genoemd en gemaakt zijn van zacht, maar robuust en zeer stabiel plastic materiaal. Tot slot zijn de populaire kuipen ook hier verkrijgbaar - maar dan niet gemaakt van gewoon plastic, maar van gerecycled plastic. Dit bestaat eigenlijk voor honderd procent uit gebruikte drankkartons, om precies te zijn uit de polyethyleen-aluminium composietlaag die gewoonlijk aan de binnenkant van dergelijke kartons wordt aangebracht. We hebben er lang naar gezocht en vonden het bij een fabrikant in Spanje (niet in het Verre Oosten). De combinatie van een laag gewicht en een hoog volume is onverslaanbaar. Onze tuinkuipen kunnen op eindeloos veel manieren worden gebruikt - als opvangbak voor grasmaaisel en groenafval, voor onkruid, mest en potgrond... Ze kunnen ook worden gebruikt voor plantenverzorging en verpotten om vuil en kruimels op te vangen. Zelfs binnenshuis kunnen onze tuinkuipen op veel manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld als opvangbak voor speelgoed, wasgoed, oud glas, brandhout ... Een praktisch detail: omdat het gerecyclede materiaal zo flexibel is, kunnen de kuipen gemakkelijk met één hand worden gedragen. Om dit te doen, hoef je alleen maar beide handvatten in elkaar te schuiven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211891

   Gemaakt van een mengsel van polyethyleen en aluminium.
   Ø boven 43 cm, Ø onder 35 cm. Hoogte 32 cm, breedte (incl. handgrepen) 50 cm. Gewicht 1,1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen