Menu
Metallwerke Renner

Tuinbak gegalvaniseerd

Metallwerke Renner
Tuinbak gegalvaniseerd
  € 179,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Gegalvaniseerd uit Westfalen. Tuinbad.

  De fabrikant is een metaalwarenverwerker uit Ahlen die al 90 jaar hoogwaardige gegalvaniseerde tuin-, huishoudelijke en economische apparatuur op het programma heeft staan. Het is een van de weinige in het land die nog een natte verzinkerij exploiteert. Dit uitgebreide proces, waarbij de producten met de hand in een dompelbad worden verwerkt, zorgt voor een bijzonder schone, eersteklas verzinking met gladde oppervlakken - met absolute waterdichtheid.

  Veelzijdig gebruik.

  De tuinkuip is sowieso geschikt als regenwateropvang. Maar u kunt er ook een minivijver mee aanleggen met een paar waterplanten, die prachtig zal staan op het balkon of een klein terras. Beplant met kruiden of vaste planten kan de kuip op een vaste plaats in de tuin staan - als u het op kunt brengen om twee of drie gaten in de grond te maken voor de waterafvoer en hem niet als universele bak wilt gebruiken (voor het mengen van grond bijvoorbeeld).

  Productinformatie

  Artikel nummer 68472

   Thermisch verzinkt staal (dikte 0,6 mm). Met stevige bandijzeren voet (dikte 1,25 mm) en twee stevige handgrepen. Gemaakt in Duitsland. Inhoud 45 l. Hoogte 27,5 cm, breedte 72 cm, diepte 52 cm. Gewicht 4,2 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen