Menu

Trui met ronde hals voor heren

Donkerblauw
Exclusief
Trui met ronde hals voor heren
Donkerblauw
Donkerblauw
€ 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Exclusief

Ontdek een reeks goede producten die u misschien al op een soortgelijke manier kent - maar die u alleen bij ons kunt krijgen in deze speciale uitvoering die aan onze eisen voldoet.

Merino wol. Zacht en machinewasbaar

Seldom staat voor uitstekend vakmanschap en de selectie van de beste wolkwaliteiten. Ze slaan steeds nieuwe wegen in, bijvoorbeeld bij de keuze van deze merinowol, die afkomstig is van gecertificeerde biologische veeteelt en verwerkt wordt tot veerkrachtige garens voor Seldom. De pullover met ronde hals is gebreid met een soepele rechtse vorming en heeft goed aansluitende buisvormige zomen aan de mouwen en de romp. Het is afkomstig van een breierij in Hongarije die gespecialiseerd is in fijn breiwerk en daar wordt vervaardigd volgens de specificaties van Seldom. Dankzij een speciaal chloorvrij procédé heeft de trui slechts een geringe pillingneiging en is daarom zelfs machinewasbaar.

Seldom. Breiwerk van de hoogste kwaliteit

De shirts, truien, vesten, sjaals en mutsen van het Westerwaldse breimerkenlabel Seldom hebben allemaal alles in zich om favoriete stukken te worden. Dit komt vooral omdat zij onafhankelijk van kortstondige modetrends worden ontwikkeld en volgens de hoogste kwaliteitsnormen worden geproduceerd. Geselecteerde garens, technische innovatie en precisie vormen de basis voor het succes van Seldom - en natuurlijk de inzet van de hooggekwalificeerde medewerkers.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 66853

100% scheerwol. Gemaakt in Hongarije. Ruglengte in maat L = 71 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu