Menu

Trui met coltrui voor heren

Blauw-bruin
Trui met coltrui voor heren
Blauw-bruin
Blauw-bruin
299,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Opvallende springer. Gemaakt van verwarmende scheerwol

Deze karaktervolle coltrui van warm scheerwol heeft sculpturale zigzagstrepen op de borst en de rug. Het is gebreid in twee strengen van blauw en bruin garen voor een mooi gemêleerd effect. Lichte kleurinsluitsels in het breisel versterken de opvallende look nog meer. De vrij wijde col is uitgevoerd in een breed geribd breisel en de mouwen en de romp sluiten eveneens met geribde manchetten.

Knitwear traditie. Inis Meáin

De Aran-eilanden, gelegen voor de kust van Galway Bay aan de westkust van Ierland, zijn in de wereld vooral bekend om de breikunsten van hun inwoners. Inis Meáin (uitgesproken als Inisch Maan), het middelste van de drie eilanden, herbergt - naast minder dan 200 inwoners - een gelijknamige breifabriek, die er al sinds de oprichting in de jaren zestig door de toegewijde Dubliner Tarlach de Blacam breigoed met een lokaal karakter en van eerste kwaliteit produceert - overeenkomstig het motto van het bedrijf: "Go maire tú is go gcaithe tú é." ("Moge je lang leven om het te dragen").

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 205694

100% scheerwol. Gemaakt in Ierland. Ruglengte in maat L = 65 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu