Menu
Ledermanufaktur Ulbrich

Trekrol koeienhuid

Ledermanufaktur Ulbrich
Trekrol koeienhuid
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Het laat je ademloos achter

  Het is zeldzaam om een luchtrol te vinden van deze materiële kwaliteit. Het is gemaakt van robuuste koeienhuid, zonder scheidingsnaden. Daarom komen alleen bijzonder grote huiden van de beste sortering in aanmerking. Dit zijn volle runderhuiden met een dikte van 1 tot 1,2 mm, die chroom voorgelooid en plantaardig gelooid zijn. De nerf is niet gecorrigeerd, het leer is vatgelooid en is zeer duurzaam door de semi-aniline afwerking. Er worden uitsluitend huiden van Zuid-Duitse runderen gebruikt, die worden gelooid op Gerberei Südleder. De tochtrol past voor elke deur; hij kan ook worden aangepast aan zeer brede deurkozijnen (als de deur gelijk is met de buitenkant) omdat hij aan de zijkanten kan worden gebogen. En het feit dat de rol van koeienhuid is gemaakt heeft nog een voordeel: stof blijft niet plakken op het gladde oppervlak.

  Productinformatie

  Artikel nummer 44560

   Bekleding van volnerf rundsleder, dikte 1-1,2 mm, chroom voorgelooid en plantaardig gelooid, herkomst Duitsland. De hoes is afgewerkt met een rits, de tijk kan eventueel verwijderd worden. Het is gevuld met 100% wol, herkomst Oostenrijk, de hoes is van 100% polyester. Gemaakt in Duitsland. lengte 112 cm, Ø 12 cm. Gewicht 730 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen