Menu

Trainingsbroek voor mannen

Donkerblauw
Trainingsbroek voor mannen
Donkerblauw
  Donkerblauw
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Trainingsbroek. Met recht been

  Rechte broeken die zonder manchetten aan de uiteinden van de pijpen worden gewerkt. De zijzakken zijn voorzien van ritsen.

  Uit Württemberg: trainingspakken van zijde en katoen

  Ruff is een in Zollernalb gevestigde fabrikant van klassieke sportkleding en specialist in functionele gebreide stoffen van natuurlijke en onbehandelde materialen. Voor ons maakt hij discrete trainingspakken die het allemaal hebben qua vakmanschap: Op speciaal hiervoor gebouwde rondbreimachines wordt een dubbelzijdige tricot van supergekamde katoen en natuurlijke zijde gemaakt. De twee materialen vullen elkaar ideaal aan in hun eigenschappen: katoen zorgt voor een snel vochttransport weg van de huid, zijde zorgt voor vormvastheid en is temperatuurregulerend. Met meer dan 50 jaar ervaring weet de eigen breierij in Baden-Württemberg deze materiaalcombinatie optimaal te verwerken wat betreft kwaliteit en pasvorm.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 66163

   85% katoen, 15% zijde. Plastic ritsen met metalen slider. Gemaakt in Tsjechië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu