Menu

Tomatenmeststof vloeibaar

Tomatenmeststof vloeibaar
  € 11,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Stimuleer vruchtvorming. Gemakkelijk met vloeibare meststof

  Deze organische vloeibare meststof voorziet tomaten en andere vruchtgroenten van alle voedingsstoffen die ze het hele seizoen nodig hebben - en vooral van kalium. Kalium is essentieel voor de vruchtvorming, maar het versterkt ook de plant als geheel, maakt haar weerbaarder en helpt haar voldoende water op te nemen. De tomatenmeststof bevat ook vinasse (een bijproduct van de verwerking van suikerbieten), dat de bodemorganismen activeert door de restsuikers die het bevat en dus een uitstekende startwerking heeft, alsmede plantenhormonen die de groei bevorderen. Als vloeibare meststof is het zeer gemakkelijk toe te passen: gewoon regelmatig een tot twee dopjes aan het water toevoegen.

  Onze tip: De bolbloemen in uw tuin profiteren ook van een extra dosis kalium en zullen u bedanken met stevige, weelderige bloesems. Tomatenmest is perfect voor dit doel. De beste tijd om te bemesten is in de herfst (september, oktober), wanneer de bollen wortelen, of in het vroege voorjaar, zodra de eerste groene bladpunten verschijnen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69220

   Pure organische NK-mestoplossing. Voor tomaten en andere groenten die gedurende een lange periode van het seizoen vruchten produceren (paprika's, courgettes, komkommers). Wordt toegevoegd aan het irrigatiewater. Beschikbaarheid van voedingsstoffen 1-3 weken. Gedetailleerde doseringsinstructies op het etiket. Plastic fles van 1 liter.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu