Menu

Tomatendak Aluminium Frame

Tomatendak Aluminium Frame
  € 159,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Groeit met zijn taken. De tomatenkap

  Om tomatenplanten buiten te beschermen tegen de gevreesde Braunbacterievuur en tegen schade aan bladeren en vruchten, is bescherming tegen regen en hagel essentieel. Hiervoor bieden wij een dak aan dat beschikbaar is voor de planten vanaf het begin van het seizoen na de IJsheiligen in mei tot de laatste oogst in de herfst, want met een totale hoogte van 2,25 m kan het tot ca. 1,80 m tomatenhoogte groeien. Niet automatisch, maar wel heel gemakkelijk, want de telescopische buizen van weerbestendig aluminium kunnen traploos worden versteld zodra de twee vleugelschroeven worden losgedraaid. Ondertussen staat het hele frame stevig in de grond: aan de onderste uiteinden zijn de buizen voorzien van spikes die gemakkelijk ongeveer 40 cm in de grond kunnen worden gestoken. De eigenlijke overkapping, gemaakt van onbreekbaar, elastisch polycarbonaat, wordt op rol geleverd en eenvoudig in de meegeleverde beugels geschoven wanneer de hele constructie is opgebouwd. En wat meer is: deze tomatenluifel groeit niet alleen mee, hij kan ook gemakkelijk meeverhuizen en op een nieuwe plek in de tuin worden neergezet, want hij brengt nauwelijks eigen gewicht met zich mee en is gemakkelijk (met twee personen) aan de buizen te dragen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 39702

   Aluminium frame (materiaaldikte 2 mm en 1,5 mm). Telescopische buizen (Ø 33 mm) traploos in hoogte verstelbaar. Dak van polycarbonaat (materiaaldikte 1,2 mm). Breedte 1,19 m, diepte 1,15 m, hoogte verstelbaar van 1,30 tot 2,25 m. Gewicht 6,2 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen