Menu

Tomaten dak Aluminium frame

Tomaten dak Aluminium frame
149,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Let op de toeslag voor bulk.

Algemene informatie

Groeit met zijn taken. Het tomatenbladerdak

Om tomatenplanten in de openlucht te beschermen tegen aantasting door de gevreesde bacterievuur en tegen schade aan de bladeren en vruchten, is bescherming tegen regen en hagel van essentieel belang. Hiervoor bieden wij een dak dat vanaf het begin van het seizoen na de ijsheiligen in mei tot de laatste oogst in de herfst onbeperkt ter beschikking van de planten staat, want met een totale hoogte van 2,25 m kan het uitgroeien tot ca. 1,80 m tomaathoogte. Niet automatisch, maar wel heel gemakkelijk, want de telescopische buizen van weerbestendig aluminium kunnen traploos worden versteld zodra de twee vleugelschroeven worden losgedraaid. Intussen staat het hele frame stevig in de grond: aan de ondereinden zijn de buizen voorzien van spikes die gemakkelijk zo'n 40 cm in de grond kunnen worden gestoken. De eigenlijke luifel, gemaakt van onbreekbaar, elastisch polycarbonaat, wordt op rol geleverd en eenvoudig in de daarvoor bestemde houders geschoven wanneer de hele structuur is opgebouwd. En wat meer is: deze tomatenoverkapping groeit niet alleen met u mee, hij kan ook gemakkelijk meeverhuizen en op een nieuwe plaats in de tuin worden gezet, aangezien hij nauwelijks eigen gewicht met zich meebrengt en gemakkelijk (met twee personen) aan de buizen te dragen is.

Productinformatie

Artikel nummer 39702

Aluminium frame (materiaaldikte 2 mm en 1,5 mm). Telescopische buizen (Ø 33 mm) traploos in hoogte verstelbaar. Dak gemaakt van polycarbonaat (materiaaldikte 1,2 mm). Breedte 1,19 m, diepte 1,15 m, hoogte verstelbaar van 1,30 tot 2,25 m. Gewicht 6,2 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu