Robert Herder

Tomaat en kaas Mes Vork Tip

Robert Herder
Tomaat en kaas Mes Vork Tip
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Rustiek bestek. Verdelen en serveren met de vorkpunt

  De fijne schacht van dit mes snijdt de gladde schil van tomaten, paprika's of druiven net zo moeiteloos door als het (ontschorste) harde kaas in plakjes of stukjes snijdt. De drietandige vork aan de punt van het lemmet vervangt ook het serveergerei aan tafel - of onderweg bij een picknick.

  Etenstijd? Snack

  De Beierse snack heeft zijn eigen regels. De Frankische of de Thüringer, of de Noord-Duitse koude avondmaaltijd, die niet minder hartig is, maar een aantal andere ingrediënten heeft. Of het nu gaat om Friesenkorn of boerenbrood, gerookte vis of worstspecialiteiten, "Obazda" of "Gerupfter" - goede hulpmiddelen worden gewaardeerd door degenen die graag een koude schotel serveren voor een kleine verfrissing tussendoor (of als hoofdmaaltijd van de dag). Wij bieden hier de juiste: Houten snij- en serveerplanken in verschillende maten en twee messen met een speciale lemmetvorm. Alle houten onderdelen zijn gemaakt van gestoomd en geolied kersenhout. Het keukengerei komt uit Solingen en is grotendeels handgemaakt door Windmühlenmesser-fabrikant Robert Herder.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15700

   Een Windmühlen mes van Robert Herder in Solingen. Fijn gecanneleerd gekarteld lemmet met vorkpunt van chroom-molybdeen-vanadiumstaal, roestvrij. Handvatten van gestoomd en gepolijst kersenhout. Totale lengte 21 cm, lemmetlengte 10 cm. Gewicht 19 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen