Menu

Tomaat en kaas Mes Vork Tip

Tomaat en kaas Mes Vork Tip
€ 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Rustiek bestek. Verdeel en serveer met de vorkpunt.

De fijne golf van dit mes snijdt de gladde schil van tomaten, paprika's of druiven net zo moeiteloos als het snijden of hakken (niet ontschorst) van harde kaas. De drietandige vork aan het uiteinde van het blad vervangt ook het opschepbestek aan tafel - of onderweg bij een picknick.

Maaltijd? Brotzeit.

De Beierse Brotzeit heeft zijn eigen wetten. Dat geldt ook voor de Frankische of Thüringer, of de Noord-Duitse koude avondmaaltijd, die niet minder hartig is, maar wel een aantal andere ingrediënten bevat. Of het nu gaat om Fries graan- of boerenbrood, gerookte vis of worstspecialiteiten, "Obazda" of "Gerupfter" - goede hulpmiddelen worden gewaardeerd door degenen die graag een koude schotel serveren voor een kleine snack tussendoor (of als hoofdmaaltijd van de dag). Wij bieden hier de juiste aan: Houten snij- en serveerplanken in verschillende afmetingen, evenals twee messen met speciale lemmetvormen. Alle houten onderdelen zijn gemaakt van gestoomd en geolied kersenhout. De gebruiksvoorwerpen komen uit Solingen en worden grotendeels met de hand gemaakt in de Windmühlenmesser-Manufactur Robert Herder.

Productinformatie

Artikel nummer 15700

Een Windmühlen mes van Robert Herder in Solingen. Fijn gecanneleerd gekarteld lemmet met vorkpunt van chroom-molybdeen-vanadium-staal, roestvrij. Handvatten van gestoomd en gepolijst kersenhout.
Totale lengte 21 cm, bladlengte 10 cm. Gewicht 19 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu