Menu
Marcel’s Green Soap

Toiletreiniger

Sinaasappel-Jasmijn
Marcel’s Green Soap
Toiletreiniger
Sinaasappel-Jasmijn
  Sinaasappel-Jasmijn
  € 3,90Basisprijs: € 5,20/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden oktober, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

  Marcel’s Green Soap verrast niet alleen met intense geuren, maar ook - anders dan u gewend bent van dergelijke geparfumeerde schoonmaakmiddelen - met absoluut onschadelijke, natuurlijke ingrediënten. Alle reinigingsmiddelen zijn op waterbasis, de verzeepte palm- en kokosolie is afkomstig van duurzame, gecontroleerde biologische teelt. Natrium en calcium verbeteren de reinigingskracht nog verder. Behalve geurstoffen in de vorm van parfum en etherische oliën worden geen andere stoffen toegevoegd, omdat die toch alleen maar zorgen voor overbodig of minder nuttig inherent geuren zoals stijf schuim. De wasmiddelen van Marcel bevatten dus alleen het noodzakelijke en zijn voor 99% biologisch afbreekbaar (natrium is een natuurlijk element en wordt niet afgebroken). En wat nog beter gaat, wordt nog beter gemaakt: de plastic flessen zijn gemaakt van gerecycled plastic, alleen de doppen moeten nog van nieuw plastic gemaakt worden.

  Ingrediënten:

  Patchouli-Cranberry: <5% anionische/amphoterische oppervlakte-actieve stoffen, parfum (coumarine, linalool, benzyl salicylate, alpha-isomethyl ionone)Sinaasappel-Jasmijn: <5% anionische/amphoterische oppervlakte-actieve stoffen, parfum (citral, limoneen, linalool).

  Verrassende geur. Marcel’s Green Soap

  De volgende vragen brachten de Nederlander Marcel Belt er waarschijnlijk toe om zelf schoonmaakmiddelen te produceren:

  • Waarom ruiken schoonmaakmiddelen altijd hetzelfde (saai)?

  • Waarom zijn er niet meer milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die gemaakt zijn zonder ingrediënten op basis van petrochemie?

  • En waarom worden ze niet gebotteld in gerecycled plastic?

  Kortom, de alleenstaande vader van drie dochters (een vierde vraag had dus kunnen zijn: Hoe kan ik mijn dochters meer laten helpen bij het schoonmaken van het huis?) begon te experimenteren, en er ontstonden schoonmaakproducten voor het hele huis die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook verrassende geurcombinaties opleveren. (Het feit dat de schoonmaakmiddelen zich handhaven op de Nederlandse markt suggereert dat hopelijk niet alleen Marcels dochters vaker zijn gaan helpen schoonmaken vanwege de ongewone geur, maar dat hij deze activiteit ook voor andere mensen aangenamer maakt). Zo vormen basilicum en vetiver een pittig-fris duo. De combinatie van lavendel en kruidnagel is licht oosters, net als het aardse, houtachtige sandelhout met zoet-pittige kardemom. De combinatie van radijs en bergamot is fris en fruitig met een peperige noot. Jasmijn geeft het fruitige sinaasappelaroma een geurig-bloemige noot en de zoet-aardse geur van patchoeli krijgt de kruidig-fruitige noot van veenbessen. Nu kunt u zelf beslissen welke geur u lekker vindt bij het schoonmaken.

  Veiligheidsbericht

  Veiligheidsinformatieblad

  Productinformatie

  Artikel nummer 29330

   Milieuvriendelijke, intens geurende toiletreiniger op plantaardige basis. Vrij van kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, zuren en ammoniak. 750 ml plastic fles.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen