Menu
Manufactum

Tijm

Manufactum
Tijm
  € 9,90Basisprijs: € 330,00/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Momenteel niet beschikbaar

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Mediterrane kruiden klassieker.

  Tijm is een essentiële specerij voor elk gebraad, en het gebruik ervan in konijnengerechten is vrijwel onmisbaar.

  Kruiden. De Manufactum selectie

  Tot enkele decennia geleden verdeelde de specerijenhandel zijn kostbare producten zeer divers naar herkomst en handelsklassen. Maar vandaag de dag wordt de markt grotendeels gedomineerd door kleurrijke zakken van saaie eentonigheid. Niet bij ons: wij bieden originele herkomst en de beste kwaliteiten - wat betreft de goederen zelf, maar ook wat betreft het testen, de bereiding en de opslag. Daarachter staan traditionele producenten, waarvan sommigen zich al generaties lang met hun specerijen bezighouden, maar ook enthousiastelingen die hun roeping pas sinds enkele jaren met enthousiasme volgen. Al onze specerijen worden direct na de oogst voorzichtig gedroogd, waardoor de smaakgevende ingrediënten optimaal bewaard blijven. U zult merken dat de fijnheid van het aroma en de intensiteit van de kruiden aanzienlijk toenemen.

  Sardijnse kruiden. Vers van de oogst verwerkt

  Op de Azienda Brai Loi, een boerderij aan de zuidoostkust van Sardinië, verbouwt de Zwitser Hans Peter Meier deze kruiden en specerijen. De inspanning is groot: het water voor de irrigatie wordt opgepompt uit de eigen Brunnen en het werk in de plantages wordt grotendeels met de hand gedaan. Door het zachte droogproces - dat direct na de oogst plaatsvindt - blijven de smaakgevende ingrediënten zo goed mogelijk bewaard. Het resultaat is de moeite waard, want de kruiden zijn ongelooflijk geurig en daardoor uiterst productief. Wat opvalt is enerzijds de intense, frisse kleur en anderzijds dat de kruiden altijd herkenbaar blijven. De reden: Meier zeeft ze voor het bottelen, waardoor stoffige, ondefinieerbare deeltjes worden uitgefilterd.

  Ingrediënten en opmerkingen:

  Verkoopbenaming:

  Tijm gedroogd

  Ingrediënten:

  Tijm

  Bewaar- en bereidingsinstructies:

  Koel en droog bewaren.

  Oorsprong / herkomst:

  Italië

  Verantwoordelijke exploitant levensmiddelenbedrijf:

  Gelsenkirchener Werkstätten für angepaßte Arbeit gGmbH
  Braukämperstr. 100
  45899 Gelsenkirchen
  Duitsland.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202289

   30 g in Braunglas
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten