Menu
Timeless Leather Craftsmanship

Tijdloze Cowhide Portemonnee

Oxblood
Timeless Leather Craftsmanship
Tijdloze Cowhide Portemonnee
Oxblood
  Oxblood
  € 259,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Aan de lijn. Portemonnee met karabijnhaak beveiliging.

  Deze portefeuille van plantaardig gelooid rundleer is vervaardigd als een klassieke bikerportefeuille - met dit verschil dat hij niet aan een riemlus, riem of tas wordt bevestigd via een ketting, maar via een sterke ronde lederen riem van 6 mm diameter en een indrukwekkende karabijnhaak van messing. De leren riem zelf is met de portefeuille verbonden door een sluiting van massief messing.

  De buitenkant van de portefeuille is gemaakt uit één stuk sterk, braunen leer, terwijl de binnenkant gemaakt is van iets dunner leer zodat de portefeuille niet te volumineus is. Over het geheel genomen is de portefeuille vrij compact, zodat hij gemakkelijk in een broekzak past zonder al te omvangrijk te zijn. De hoofdvakken zijn gemaakt door drie platte koffers in zadelsteek aan elkaar te naaien. De tussenruimte is zo bewerkt dat deze kan worden gebruikt als creditcardvak, en bovenop het ritsvak is een derde vak geplaatst. Dankzij de afwerking met open randen, zonder slijtagegevoelige naden in de hoeken, kan er niets doorslijten; de lederen randen zijn slechts fijn geschuurd, gebeitst en met de hand gepolijst met harde was.

  Tijdloos (en) mooi. Gemaakt in Duitsland

  De jonge leerfabrikant Timeless uit Bonn heeft zich volledig toegelegd op de productie van lederwaren - uiteraard met de hand - die boven de trends en de tijd staan. Alleen absoluut hoogwaardige leersoorten die aan deze hoge eisen kunnen voldoen, worden verwerkt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 200836

   Runderhuid (dikte buitenkant 2,3 mm, binnenkant 1,5 mm), plantaardig gelooid, herkomst Duitsland. Oxblood buitenkant, naturel binnenkant. Er is ruimte voor geld en bonnetjes in 2 grotere hoofdvakken en een muntzakje met rits, creditcards kunnen worden opgeborgen in 3 kleinere vakjes (waarvan er één is bevestigd). De portefeuille wordt gesloten met twee drukknopen, die eveneens van messing zijn, zoals de karabijnhaak en de sluiting. Met een ronde leren riem (rundleer, plantaardig gelooid, Ø 6 mm), lengte ca. 40 cm. Gemaakt in Duitsland.
   Breedte 15 cm, hoogte 9 cm, diepte 2 cm. Gewicht 220 g. Geleverd in een stoffen zak.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen