Menu

Theepot van borosilicaatglas

Theepot van borosilicaatglas
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Spannend, maar zonder stress. Vaten van borosilicaatglas

  Dit materiaal heeft geschiedenis geschreven. Het onproblematische materiaal stelde ontwerpers in staat een afstandelijke, gereduceerde esthetiek te ontwikkelen - sinds de jaren 1920 werd "brandvrij" gebruiksglas gebruikt door topontwerpers uit het Bauhaus-milieu. Hierdoor ontstond voor het eerst glas dat "technisch" was in formele en materiële zin. Bekende grootheden als Wilhelm Wagenfeld, Bruno Mauder en Ilse Decho gaven het nieuwe glas zijn eigentijdse vorm, en László Moholy-Nagy zorgde voor de reclame. Zij gebruikten dit ideale, volkomen tijdloze gebruiksglas vooral in de keuken, en juist daar ontvouwt het vandaag de dag nog steeds zijn geheel eigen charme.

  Productinformatie:

  Borosilicaatglas is geur- en smaakloos en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron, op het fornuis, in de koelkast en de vaatwasser. (Volg de onderhouds- en gebruiksaanwijzingen van de fabrikant).

  Productinformatie

  Artikel nummer 81466

   Alle onderdelen zijn gemaakt van hittebestendig glas: de kan, het handvat, het deksel met de knop en het filterelement. Het deksel van de kan kan er ook op met het filter op zijn plaats. Volume 1,2 l. Hoogte 16 cm, Ø 15,5 cm. Gewicht 420 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen