Biokema

Theelichthouder roestvrij staal

(4 stuks)
Biokema
Theelichthouder roestvrij staal
(4 stuks)
  € 5,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Stabiel en veilig. Opnieuw en opnieuw

  Hergebruiken in plaats van verspillen: Er is geen goede reden meer om onhandelbare hoeveelheden aluminium in de vorm van voorgemonteerde theelichthouders te verbruiken, want deze roestvrijstalen theelichthouders bieden een herbruikbaar alternatief. De kopjes houden veilig kale theelichtjes van standaardformaat (Ø 38 mm); wanneer het theelichtje volledig is opgebrand, kan de oude lonthouder worden verwijderd en kan de theelichthouder weer voor het beoogde doel worden gebruikt. Dankzij de voor het materiaal kenmerkende stabiliteit en lange levensduur van de roestvrijstalen houders kunt u ze keer op keer gebruiken, voor vele sfeervolle avonden bij kaarslicht, gezellige theemomenten of rustgevende wellnessbaden.

  Biokema. Duurzaam innovatief

  Zorgvuldig gebruik van natuurlijke hulpbronnen, bescherming van de biodiversiteit en behoud van ecosystemen is het verklaarde doel van het Thüringse bedrijf LipiTec, dat een innovatieve mogelijkheid tot cascadegebruik heeft ontwikkeld. In een gepatenteerd proces worden afgedankte restvetten en -oliën uit de voedingsindustrie zorgvuldig gezuiverd en gerecycleerd tot een biomassa die onder meer kan worden gebruikt voor de productie van kaarsen. Verkocht onder de merknaam Biokema, zijn deze kaarsen een indrukwekkend voorbeeld van het verhogen van de grondstofefficiëntie door recycling.

  Met de roestvrijstalen theelichthouders zet Biokema weer een belangrijke stap in deze richting, want door hun herbruikbaarheid worden natuurlijk ook natuurlijke hulpbronnen gespaard, en natuurlijk zijn ze ook recycleerbaar - mocht u er ooit in de verre toekomst afstand van willen doen. Roestvrij staal heeft immers een aanzienlijke stevigheid die u op lange termijn van pas zal komen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209211

   4 theelichthouders van roestvrij staal. Ø 3,8 cm, hoogte 1,5 cm. Individueel gewicht 10 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen