designimdorf

Theelichthouder Doosje Verhaal

Kinderbed
designimdorf
Theelichthouder Doosje Verhaal
Kinderbed
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Precies gemaakt. Van walnotenhout

  Kunstig vertalen de waxinelichthouders vakmanschap uit de geschiedenis in een eigentijds ontwerp. In een werkplaats in het Zwarte Woud wordt het notenhout op de millimeter nauwkeurig gesneden met een lasersnijder. De kerststal en de figuren in het bosmotief danken hun uiterst zuivere randen aan deze precisie. De groeven waarin de bosfiguren worden geplaatst, zijn even nauwkeurig in het walnoothout van de bodemplaat gefreesd - de rangschikking van de afzonderlijke figuren is variabel. Licht, schaduwen en de reflectie van het theelichtje dat in het midden van elke bodemplaat is geplaatst, brengen de taferelen sfeervol tot leven - een klein maar fijn theater dat in de metalen doos kan worden opgevouwen en overal kan worden meegenomen (en cadeau kan worden gedaan). Een klein boekje met het verhaal van elke scène is ook inbegrepen bij de theelichthouders.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 203836

   Theelichthouder Box story Nativity: Kerststal van walnoothout en waxinelichtje in een metalen doosje. Theelichthouder Box story Forest: Insteekonderdelen, figuren van walnoothout en waxinelichtje in een metalen doosje.
   Het kinderbedje is aan de binnenkant van het deksel gelijmd. Doosbreedte 11 cm, lengte 9,5 cm, hoogte 3,5 cm. Gewicht 120 g. Bij de levering is een waxinelichthouder incl. waxinelichtje inbegrepen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen