Menu
Leinenweberei Vieböck

Theedoek Mühlviertler Linnen

Blauw
Leinenweberei Vieböck
Theedoek Mühlviertler Linnen
Blauw
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 04.06.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Duurzaam en absorberend. Linnen om te drogen.

  De Oberösterreichische Leinenweberei Vieböck gebruikt hoogwaardig langvezelig vlas voor deze robuuste en prettig aanvoelende theedoek. De weefbasis blijft natuurlijk, wat betekent dat het garen ervoor niet gebleekt of geverfd is, terwijl het ruitpatroon geweven (en niet gedrukt) is van garengeverfd linnen. Door de hoge draaddichtheid en het sterke linnen garen (dikte Nm 12) is het materiaalgewicht van 269 g/m2 vrij hoog in vergelijking met andere theedoeken, waardoor deze doek niet alleen dikker is, maar ook een hoger absorptievermogen heeft. Linnen is van nature vuilafstotend, antistatisch en pluisarm, dankzij het gladde oppervlak gemakkelijk schoon te maken en het droogt verrassend snel. Voor gebruik is het raadzaam het doekje twee tot drie keer te wassen, zodat het zijn volledige absorptievermogen ontwikkelt. Ook typisch voor linnen: bij elke wasbeurt wordt het een beetje zachter en nog beter houdbaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207312

   100% linnen. Herkomst Frankrijk, België en Nederland. Basisgewicht 269 g/m². Machinewas tot 60 °C. Niet geschikt voor de droger. Krimp 8%. Gemaakt in Oostenrijk. 60 × 60 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen