Menu

Theedoek gekleurd gestreept

Nieuw
Theedoek gekleurd gestreept
24,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De kleuren van Kenia in de Finse weeftraditie

Lapuan Kankurit, een weverij in het stadje Lapua in het westen van Finland, is gespecialiseerd in linnen en jacquardstoffen. Voor deze zuiver linnen theedoek heeft Lapuan samengewerkt met Mifuko, een ander Fins label, waarvan de ontwerpen geïnspireerd zijn op Keniaanse traditie en vakmanschap. Dit vloeit voort uit de langdurige banden van de twee ontwerpers met Kenia, die uiteindelijk hebben geleid tot een samenwerking met Keniaanse handwerksters.

Het ontwerp en de vrolijke kleuren van de sjaal zijn te danken aan deze Keniaanse invloed, aangezien er met garen geverfde strepen van verschillende breedte in de natuurlijke witte achtergrond zijn geweven. Het linnen wordt geweven in keperbinding en na de confectie ter plaatse gewassen, waardoor het zacht aanvoelt en een levendige structuur heeft - maar het kan niet perfect glad gestreken worden. Alleen de beste linnengarens van langvezelig vlas van Europese herkomst worden geweven op de weefgetouwen van het bedrijf, dat nu in zijn vierde generatie is. Bijpassend tafellinnen is ook beschikbaar, evenals een tafelset.

Productinformatie

Artikel nummer 37583

100% linnen. Oorsprong Europa. Basisgewicht 250 g/m2. Machinewasbaar tot 60 °C. Niet in de droger stoppen. De krimp is 7%. Gemaakt in Finland.
70 × 48 cm
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu