Menu

Theedoek Badstof

Red
Nieuw
Theedoek Badstof
Red
€ 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Afwas drogen op stukloon basis.

Een theedoek gemaakt van badstof lijkt op het eerste gezicht ongewoon. Hoewel het hoge absorptievermogen van badstof handdoeken door hun lussen wordt geprezen in de badkamer, zoekt men er meestal tevergeefs naar in de keuken - ook al zijn de vereisten dezelfde. Daar hangt hooguit een badstof handdoek voor de handen aan de haak, maar die is meestal veel te dik voor de afwas. De weverij Herka in het Waldviertel schonk ons een zeer fijne, absorberende badstof handdoek die precies de juiste dikte heeft om (nog meer afwas) te drogen. Wij hebben deze lang gezochte handdoek met enthousiasme aan ons assortiment toegevoegd en kunnen hem u nu in drie kleuren aanbieden. Voor uw glazen raden wij nog steeds een zuiver linnen glasdoekje aan.

Productinformatie

Artikel nummer 22568

100% katoen, herkomst India. Basisgewicht 360 g/m². Aantal draden in de grond ketting 24/2 Nm, in de inslag 16 Nm, in de lus ketting 20/2. Machinewasbaar tot 60 °C. Geschikt voor droogtrommel. Gemaakt in Oostenrijk.

50 × 70 cm
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu