Kai Scissors

Textiel- en lederscharen

Kai Scissors
Textiel- en lederscharen
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Kai Scissors. Japanse snijprecisie

  Japanse scharenmakers hebben een soort thuisvoordeel: Wie zo goed is in het maken van messen moet ook in de topcompetitie zitten als het om scharen gaat. Kai Scissors in Tokyo is een van de eredivisiespelers. Al meer dan 100 jaar produceren zij scharen en ander bestek voor commercieel en particulier gebruik. Hun kwaliteit is gebaseerd op ervaring, eersteklas materialen en nauwkeurige fabricagetechnieken. Het resultaat is functioneel, duurzaam en vooral uiterst scherp bestek.

  Snijdt stof en leer als boter

  Deze kleermakersschaar maakt deel uit van de professionele industriële schaarreeks van Kai Scissors. De messen zijn gemaakt van hard (HRC 58), roestvrij staal, hun snijvlakken zijn zeer fijn gekarteld en grijpen zelfs de gladste stoffen en kunstvezelmaterialen onmiddellijk aan. Ze zijn perfect gemaakt tot aan de snijpunt, zodat zelfs de kleinste, meest precieze sneden mogelijk zijn. Met de gepatenteerde "Duplex Interlock" kroonschroef kan de spanning van de snijbladen gemakkelijk worden aangepast, zodat de schaar gemakkelijk opent en sluit. Niet vanzelfsprekend: de roestvrijstalen bladen zijn doorgetrokken naar het handvat, dit zorgt voor meer stabiliteit en een goede balans. Voor een ergonomische bediening zijn de ogen bedekt met plastic.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14431

   Roestvrij staal, mat afgewerkt, met kunststof handgrepen. Lengte 10" (= 25 cm), snijlengte 9,2 cm. Gewicht 210 g. Gemaakt in Japan.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen