RING Kamm & Haarschmuck

Terralene tandenborstel houder

RING Kamm & Haarschmuck
Terralene tandenborstel houder
  € 2,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Terralene. Bio-plastic gemaakt van hernieuwbare grondstoffen

  Terralene is een innovatieve thermoplast die volledig uit hernieuwbare grondstoffen bestaat. Het kan worden verwerkt als conventionele thermoplasten, bijvoorbeeld bij het spuitgieten, maar heeft voor het overige soortgelijke mechanische en thermische eigenschappen als hout. Alleen qua gevoel en uiterlijk komt Terralene niet helemaal overeen met het natuurlijke materiaal hout. De houtnerf en de lichte houtgeur verwijzen echter naar de natuurlijke basis van het materiaal. De daarvan gemaakte producten zijn voedselveilig, waterbestendig en hittebestendig. Zowel het materiaal als de producten werden in Duitsland ontwikkeld en vervaardigd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203920

   Gemaakt van Terralene (organisch plastic). Gemaakt in Duitsland. Lengte 20 cm, breedte 2,5 cm, hoogte 2 cm. Gewicht 24 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen