Menu
Open Industries

Tape dispenser staal

Open Industries
Tape dispenser staal
  € 57,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Arbeidersklasse.

  Metalen plakbanddispensers zijn tegenwoordig een zeldzaamheid, en als ze nog te vinden zijn, zijn ze maar al te vaak getekend door de overdosis design die veel dingen hebben gekregen die van nuttige alledaagse voorwerpen zijn gemuteerd tot "designobjecten". Deze is volledig vrij van dergelijke overdrijvingen. Het komt uit Japan en is gemaakt voor de winkelier die uit hoofde van zijn beroep veel tape verwerkt - en voor hem moet het vooral robuust, duurzaam, praktisch, variabel en repareerbaar zijn (kortom: zijn prijs waard). Het eenvoudig geconstrueerde lichaam van plaatstaal krijgt gewicht door de solide stalen voet; rubberen voetjes voorkomen dat het wegglijdt wanneer de folie wordt afgescheurd, waardoor het kortom met één hand kan worden bediend. Twee kunststof rollen maken het mogelijk tot 2,5 cm brede rollen plakfolie te gebruiken met de gebruikelijke binnendiameters van 25 en 75 mm (de laatste met een maximale buitendiameter van 11,4 cm). De verwijderbare rollen kunnen in elkaar worden geschoven en kunnen, net als het vastgeschroefde blad van plaatstaal, indien nodig worden vervangen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 41124

   Gelakt plaatstaal. Met twee plastic houderrollen. Gemaakt in Japan. 16 cm lang, 4,5 cm breed, 10 cm hoog. Gewicht 1,1 kg. Geleverd zonder plakband.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen