Menu

Tangent stalen bodem mannen

Tangent stalen bodem mannen
  € 1.460,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Moderne klassieker. De Tangente

  De Tangente wordt beschouwd als een meesterwerk van design sinds hij voor het eerst verscheen in het begin van de jaren negentig. Jaren geleden, toen we het horloge voor het eerst aanboden, waren we huiverig om de Tangente, die toen nog relatief nieuw was, een klassieker te noemen. Tegenwoordig is dat anders, zoals ook blijkt uit het grote aantal horloges dat is gekopieerd en vooral uit de lijst van onderscheidingen die nog eeuwenlang doorloopt. Het ontwerp van de Nomos Tangente is gebaseerd op een ontwerp uit de jaren 1920 dat destijds geen aandacht trok - Nomos Glashütte heeft het geperfectioneerd en vertaald naar vandaag. Wij bieden de Tangente aan met saffierglas en stalen achterkant.

  Duidelijkheid en precisie. Nomos Glashütte

  Nomos Glashütte, een van de weinige door de eigenaar geleide horlogefabrieken ter wereld, bouwt sinds 1990 de fijnste mechanische uurwerken in Glashütte, Saksen. Productontwerpers van de Berlijnse vestiging van Nomos zorgen voor de meesterlijke ontwerpen, die geïnspireerd zijn op de ideeën van de Deutscher Werkbund, de voorloper van de Bauhaus-beweging. Nomos Glashütte heeft de aanpak van de Werkbund tot op de dag van vandaag op voorbeeldige wijze voortgezet: de levensduur van producten loskoppelen van veranderende modes en hedendaagse smaken door goed design. Verschillende modellen worden al lang beschouwd als klassiekers - en hebben talrijke prijzen gewonnen voor hun ontwerp en kwaliteit. Ook in technisch opzicht onderscheidt Nomos Glashütte zich van de massa horlogefabrikanten. In een combinatie van het beste vakmanschap en Duitse techniek, maar ook met behulp van onderzoek en hoogwaardige technologie, produceert de manufactuur kalibers en horloges van de allerhoogste kwaliteit. Dit komt omdat de fabriek uitsluitend zijn eigen kalibers ontwikkelt en produceert; elk horloge wordt ter plaatse in Glashütte gemaakt: het verticale bereik van de fabricage van Nomos-uurwerken bedraagt tot 95 procent. Een kwantumsprong op weg naar deze onafhankelijkheid was het Nomos Swing System, de echappement-assemblage bestaande uit balans en balansveer, ontsnappingswiel en pallethendel, die bepalend is voor de nauwkeurigheid van de koersen. Zelf zo'n perfect horlogehart maken wordt beschouwd als een grote kunst. Bijna alle merken betrekken hun systemen daarom van één gespecialiseerde fabrikant in Zwitserland. Nomos Glashütte heeft zeven jaar gewerkt aan de ontwikkeling van het Nomos Swing System tot het punt waarop het klaar is voor serieproductie - met de steun van de Technische Universiteit van Dresden en het Fraunhofer Instituut. Het is dus een van de weinige bedrijven die dergelijke productie- en kalibratiewerkzaamheden, die op microgramniveau plaatsvinden, zelf uitvoeren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 76822

   Met de hand opgewonden Nomos α uurwerk (17 robijnen juwelen, 43 uur gangreserve). Verzinkte wijzerplaat, wit verzilverd, temperatuur geblondeerde wijzers. Saffier kristallen cover. Kast (Ø 35 mm, hoogte 6,2 mm) van gepolijst roestvrij staal met stalen achterzijde. Drukbestendig tot 3 bar. Zwarte cordovan lederen band, breedte 18 mm. Gewicht met armband 38 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu