Menu

Takschaar gesmeed

Exclusief
Takschaar gesmeed
€ 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

We hebben dit goedje laten verbeteren op precies één gebied exclusief voor Manufactum. De fabrikant uit Wuppertal, een beproefd specialist in mesgeleide tuingereedschappen, levert ons zijn gesmede snoeischaar met houten handvat.

Gesmede snoeischaar

Het zal moeilijk zijn om iets te vinden zoals zij: Deze traditionele scharen voor het snoeien van struiken en bomen worden in Duitsland gesmeed en zijn onovertroffen in hanteerbaarheid, knipvermogen en duurzaamheid. Deze kenmerken vereisen echter een betrekkelijk hoog eigen gewicht.

Productinformatie

Artikel nummer 79637

De messen van de uit koolstofstaal gesmede snijkop zijn zeer scherp (en kunnen opnieuw worden geslepen) en snijden moeiteloos door takken tot 3 cm Ø. Zij doen dit met een zeer gladde snede dankzij de in de bekken gesmede geleidingsgroeven. De handvatten zijn gemaakt van beukenhout. Gemaakt in Duitsland.
Bladlengte 9 cm, totale lengte 70 cm. Gewicht 1,3 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu