Radius

Tafelsorteerder aluminium

10 compartimenten
Radius
Tafelsorteerder aluminium
10 compartimenten
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De schaar in het hoofd...

  ... zijn altijd in de gedachten van ontwerpers wanneer zij gebruiksvoorwerpen moeten maken die (ten eerste) variabel kunnen worden uitgevouwen tot een passend formaat en (ten tweede) klein kunnen worden gemaakt wanneer zij niet worden gebruikt. Een voorbeeld van het productieve gebruik van schaarmechanismen vindt u hier.

  Expander voor de hersenwerker

  De "collator", die in de jaren 1940 werd uitgevonden, is een Amerikaanse kantoorklassieker: als flexibel en ruimtebesparend bureaubestand biedt het eersteklas diensten voor het sorteren en prioriteren van allerlei te verwerken taken. Zelfs de langste versie - met 24 vakken en een maximale uitschuiflengte van 2,50 m - kan nuttig worden gebruikt op het bureau: Uitgetrokken tot een standaardwerkdiepte van 80 cm kunnen er lettervolumes tot een dikte van elk ongeveer 2,4 cm in worden geplaatst. Overigens: geplaatst op een dressoir of op de vloer is de sorteerder ook een bovengemiddelde tijdschriftenverzamelaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 78677

   Gemaakt van aluminium. Ringen van zacht plastic beschermen het oppervlak van het meubilair.
   10 vakken. Uitschuiflengte max. 1,2 m. Afmetingen gevouwen: H 30 × B 16 × L 14 cm. Gewicht 820 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen