Menu

Tafellamp Zonneglas Klassiek

Tafellamp Zonneglas Klassiek
Tafellamp Zonneglas Klassiek
35,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf begin juni, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Het principe van deze zonnelamp is eenvoudig en ingenieus: overdag slaat een zonnepaneel dat in het deksel van de glazen container is geïntegreerd zonne-energie op, die in de vorm van licht in het donker op afroep beschikbaar is. Ideaal als sfeerverlichting op de buiteneettafel, als verlichting op de vensterbank of balkonrand.

De glazen bak onder de armatuurunit zorgt voor de afstand tot het verlichte oppervlak, waardoor een klein lichteiland ontstaat dat zelfs als leeslampje in de directe omgeving kan dienen. Een kleine beugel op de schroefdop dient als magneetschakelaar. De armatuur wordt geproduceerd in een fair trade project in Zuid-Afrika en geniet daar in grote oplage een cultstatus. Voor het extra opladen van de batterijen is er een micro-USB-stekker in de armatuurunit.

Beschermingsklasse: IP67. Lichtgevende periode tot 20 uur. Technische gegevens van de vier ingebouwde LED's: lichtstroom: 15-30 lm, kleurtemperatuur: 3.500 K, levensduur: 25.000 u, nominaal vermogen: 120 mW. 1 × zonnemodule (3 V, 135 mA) en 1 × Li-Ion batterij (3,7 V, 600 mAh) zijn bij de levering inbegrepen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 201965

Afmetingen: Ø 11,5 × H 18 cm
Gewicht: 630 g
Materiaal: geperst glas; draad: staal, gegalvaniseerd; schroefring: roestvrij staal
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu