Menu

Tafelkaarsen bijenwas rood

(5 stuks)
Tafelkaarsen bijenwas rood
(5 stuks)
24,90 €Basisprijs: 4,98 €/ 1STalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Handgemaakte kerstkaarsen van bijenwas

Om deze boomkaarsen en kaarsen voor bloemstukken te maken, worden de lonten herhaaldelijk en met zeer regelmatige bewegingen in vloeibare was gedompeld; en dit totdat de kaarsen hun vorm hebben gekregen. De grote pilaarkaarsen daarentegen worden vanwege hun grootte in mallen gegoten.
De kerstkaarsen komen uit de kaarsenmakerij van een werkplaats voor mensen met een handicap in Beieren en zijn gemaakt van zuivere bijenwas. De kaarsen zijn gemaakt van was die met rode pigmenten is geverfd en hun matte rode patina is een teken van hun hoge kwaliteit. Wij bieden de korte boomkaarsen ook ongekleurd aan.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 19233

Hoogte 24 cm, Ø 2 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu