Wittner

Tafel schaarbureau staal

Wittner
Tafel schaarbureau staal
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Filigraan schaarbureau.

  Met het oog op het triviale doel dat ze moeten vervullen, zijn standaard concepthouders op de markt nogal lomp en vaak beperkt tot A4-formaten. Het variabele, opvouwbare, goedkope (en aantrekkelijke) alternatief komt uit Zuid-Duitsland. Naast A4 staande en liggende formaten presenteert de schaarstandaard geopende A4 schriften en A3 liggende formaten.

  De schaar in de kop ...

  ... ... is altijd in het achterhoofd van ontwerpers als het gaat om het maken van objecten die (ten eerste) variabel kunnen worden uitgevouwen tot een bruikbaar formaat en (ten tweede) kunnen worden verkleind wanneer ze niet worden gebruikt. Een perfect voorbeeld van het productieve gebruik van schaarmechanismen vind je hier.

  Productinformatie

  Artikel nummer 79221

   Vernikkeld staal. Plastic voeten. Hoogte 26 cm, breedte 4-90,5 cm, diepte 4 cm. Gewicht 250 g. Levering zonder demonstratie objecten.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen