Menu

Tafel Kroonluchter Brons Gieten

Tafel Kroonluchter Brons Gieten
159,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Bronzen kandelaar.

Deze bronzen kandelaar in licht uitlopende trompetvorm vertoont ook het levendige oppervlak dat typerend is voor de bronzen zandgegoten voorwerpen uit de werkplaats van Bremen.

Gegoten in brons.

Deze metalen designwerken komen uit de Bremer werkplaats van Friedrich Harjes, die in 1912 werd opgericht. Harjes werkte enkele jaren voor Heinrich Vogeler bij de Barkenhoff in Worpswede voordat hij de werkplaats voor het gieten van voorwerpen en klokken oprichtte die nu door zijn kleinzoon wordt gerund. De bronzen voorwerpen zijn gegoten uit klokbrons en hebben dus aanvankelijk sterke contouren, vloeiende vormen en gietkammen. In een meerfasig bewerkings- en polijstproces wordt het gegoten materiaal in de werkplaats geleidelijk in zijn definitieve vorm gebracht, waarna het oppervlak van de bronzen kroonluchters uiteindelijk gedurende enkele dagen zorgvuldig wordt gladgestreken in een speciale polijsttrommel. Daarna vertonen de voorwerpen twee dingen: een uitgesproken bronsglans en een levendig oppervlak met de sporen van het bronsgieten.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 85464

Bronzen kandelaar gemaakt van 90% koper en 10% tin, lood- en nikkelvrij. Voor kaarsen tot 2 cm Ø. H 18,5 x B 7,5 x D 6 cm. Gewicht 810 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu