Menu
triangle

Taartschep met gekartelde rand

Exclusief
triangle
Taartschep met gekartelde rand
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Wit beukenhout of ijzerhout is een zeer harde, dichte en daardoor ongevoelige houtsoort die ook nu nog af en toe wordt gebruikt voor de vervaardiging van handgereedschap. Handgrepen van haagbeuk zijn dan ook zeldzaam voor keukengerei - daarom kunt u deze taartschep alleen bij ons krijgen.

  Twee in één. Taartschep met geslepen blad

  Een echt gereedschap voor de keuken en de bakkerij - het blad van deze taartschep is tevens het mes. Gestanst uit roestvrij staal en aan beide zijden geslepen, verdeelt het de baksels voor het opdienen, met de gladde kant allerlei uitgebreide taarten, met de gegolfde kant eerder eenvoudige taarten van het dienblad. Het stevige handvat is gemaakt van gepolijst haagbeukenhout en stevig aan de klink vastgeklonken. Het knoestige hout van de haagbeuk is zeer dicht en hard en wordt vaker gebruikt voor de vervaardiging van gereedschap - waar het ook bekend staat als ijzerhout.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66770

   Roestvrij stalen blad (materiaaldikte 0,8 mm), 16,5 × 5 cm. Handvat van onbehandeld haagbeukenhout, klinknagel van aluminium. Totale lengte 30 cm. Gewicht 70 g. Gemaakt in Solingen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten