Menu

Sussex bedrog

Sussex bedrog
  € 94,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Echte Engelse ambacht. Van Sussex

  Handgemaakt van stroken berkenhout zijn de manden zeer licht en toch onverwoestbaar. De fabrikant kent 50 jaar oude manden die nog steeds in gebruik zijn. Hij levert zijn "trugs" ook aan de hoveniers en tuinarchitecten van de Royal Parks and Gardens op Windsor Castle.

  Productinformatie

  Artikel nummer 83502

   Mand en handvat berken multiplex, lopers grenen. Een leuk detail zijn de koperen spijkers die de spaanplaatjes vasthouden. Gemaakt in Engeland. 47,5 cm lang, 27,5-28 cm breed, velghoogte zonder voet 11,5 cm, met voet 14,5-15 cm. Gewicht 940 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu