Harold’s Lederwaren

Superloopsleutel en muntenkoker

Blauw / Zwart
Harold’s Lederwaren
Superloopsleutel en muntenkoker
Blauw / Zwart
  Blauw / Zwart
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Aan de voorzijde met een muntzakje met rits - aan de achterzijde met een zakje met rits en leren lus en een sleutelring.

  Casus Supercursus

  Serie lederen koffers van uitzonderlijk zacht en fijn lamsleer. Banden van contrasterend rood of zwart leer zijn decoratief en maken de ritsen gebruiksvriendelijk. Deze handgemaakte etuis bieden verschillende inhouden een passende plaats: van het kleine etui voor sleutels en munten, tot het klassieke portemonneeformaat met compartimenten voor biljetten, creditcards en munten, tot de etuis met rits in twee verschillende formaten voor pennen, laptopaccessoires, reisbenodigdheden en vele andere inhouden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17766

   Afmetingen: B 13 × D 0,5 × H 8 cmGewicht: 40 gMateriaal: lamsleer, semi-plantaardig gelooid; ritssluiting: messing, vernikkeld; riemen: lamsleer
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen