Menu

Sun lederen schrijfmap

Natuur
Sun lederen schrijfmap
Natuur
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Geavanceerde schrijfmap

  Wij zijn overtuigd - twee of drie keer - door talrijke klanten. Ons beproefde grote (school)schrijfetui is nu verkrijgbaar 1) in een compacter formaat dat absoluut voldoet voor de behoeften van schoolgaande kinderen, 2) ook in een zwarte, effen gekleurde versie, en 3) we hebben een even compacte vertegenwoordiger van het etui dat taalkundig wordt gediscrimineerd als sloddervos of luilak, maar in de praktijk zeer wordt gewaardeerd, aan ons assortiment toegevoegd - ook in twee kleuren.

  Leer van de put. Roodgelooid

  Sonnenleder in Bodman-Ludwigshafen aan het Bodenmeer in de regio Hegau staat voor een consequent functioneel, puur design. Het zorgvuldig werkende bedrijf handhaaft nog steeds de traditionele methode van leerproductie: het looien van kuilen. Hiervoor worden alleen huiden van Zuid-Duitse runderen gebruikt. De gebruikte looistoffen bevatten voornamelijk afkooksels van schors, wortels en vruchten. In twaalf kuilen met licht stijgende geconcentreerde looibouillons zetten zij in zes tot twaalf weken de eiwitvezels van de runderhuiden om in leervezels. Na het looien worden de huiden aan de lucht gedroogd en in een smeervat gesmeerd volgens een goed bewaard recept. Ongelooid heeft het afgewerkte leer dus een karakteristieke, enigszins lichtebraun-roodachtige tint, waaraan het leer ook de naam "roodgelooid" te danken heeft en die van partij tot partij verschilt. Gebruik, zon en regen veranderen de tint, en na verloop van tijd vormt zich een natuurlijke beschermlaag, het patina, die het leer een onmiskenbaar uiterlijk geeft. Zelfs het in het vat geverfde leer krijgt door het gebruik een glanzend patina.

  Productinformatie

  Artikel nummer 87033

   Runderhuid, pitgelooid, herkomst Duitsland. Ongeverfd of zwart geverfd in de loop. Binnenvoering van ongeverfd, ruw splitleder, herkomst Duitsland. Vijf pennenlussen, waarvan één grotere, bijv. voor vulpen, één voor puntenslijper of gum, één insteekvak in deksel. Messing ritssluiting, zilver gegalvaniseerd. Gemaakt in Hongarije. Lengte 19 cm, breedte 7 cm, hoogte 3 cm. Gewicht 130 g. Levering zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu