Menu

Sun lederen handtas

Natuur
Sun lederen handtas
Natuur
Natuur
€ 379,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Geschikt voor in de stad en op kantoor.

Sonnenleder heeft ook deze handtas ontworpen in zijn typische, pretentieloze stijl, die net zo geschikt is voor een wandeling door de stad als voor kantoor. In het ongedeelde hoofdvak past alles, van A4-documenten, een boek en tablet tot een cosmeticatasje en brillenkoker. In het binnenvak met rits is ruimte voor een portemonnee en in de twee insteekvakken heb je je telefoon, agenda of pennen binnen handbereik. De sleutelhanger kan via een karabijnhaak aan een lederen riem worden bevestigd, zodat u hem met één - en afhankelijk van hoe vol de tas is, stevige - ruk uit de diepte kunt trekken. Als u de tas graag over uw schouder draagt, kunt u de bijgeleverde schouderriem ook met karabijnhaken aan de tas bevestigen. Anders kan de tas over de onderarm worden gedragen met behulp van de korte handvatten die comfortabel in de hand liggen.

Leder uit de kuil. Rood-gelooid

Sonnenleder in Bodman-Ludwigshafen aan het Bodenmeer in de regio Hegau staat voor een consequent functioneel, puur design. Het nauwgezet werkende bedrijf houdt nog steeds vast aan de traditionele methode van leerproductie: pitlooien. Alleen huiden van Zuid-Duitse runderen worden hiervoor gebruikt. De gebruikte looistoffen bevatten hoofdzakelijk afkooksels van schors, wortels en vruchten. In twaalf kuilen met licht stijgende geconcentreerde looibouillons zetten zij in zes tot twaalf weken de eiwitvezels van de runderhuiden om in ledervezels.
Na het looien worden de huiden aan de lucht gedroogd en in een smeertvat ingevet volgens een goed bewaard recept. Ongelooid heeft het afgewerkte leder dus een karakteristieke, licht bruin-roodachtige tint, waaraan het leder ook de naam "rood gelooid" dankt en die voor elke partij verschillend is. Gebruik, zon en regen veranderen de kleur, en na verloop van tijd vormt zich een natuurlijke bescherming, het patina, dat het leer een onmiskenbaar uiterlijk geeft. Zelfs het in het vat geverfde leer krijgt door het gebruik een glanzend patina.

Productinformatie

Artikel nummer 28996

Koeienhuid (dikte 2 mm), pit-gelooid, herkomst Duitsland. Het bruine leder is in een vat geverfd met natuurlijke vetten en oliën. De tas is gevoerd met ecru keperstof (65% polyester en 35% katoen). Met twee draagriemen en een verstelbare riem, lengte 1,3 m, breedte 2 cm. Ritssluitingen van gepolijst metaal (messing), zilver gegalvaniseerd, uit Duitsland. Gemaakt in Hongarije.
Breedte 32 cm, hoogte 25 cm, diepte 13,5 cm. Gewicht 840 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu