Menu

Suikerpot roestvrij staal

170 ml
Suikerpot roestvrij staal
170 ml
  € 45,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Klassieke Italiaanse vorm.

  Deze suikerpot staat altijd in het midden van de tafel. De ronde vorm met twee korte handvatten en een eenvoudig deksel stamt uit een tijd dat suiker geen luxe meer was in Italiaanse huishoudens en dus voor iedereen toegankelijk was. Daarvoor waren er nog containers met sloten, waarvoor alleen de huisvrouw de juiste sleutels had en de zoetstof voor de caffè rantsoeneerde. De kleine suikerpot halen we bij Ilsa in Piemonte, het metaalverwerkende bedrijf dat al meer dan 70 jaar gebruiksvoorwerpen voor het zetten van koffie en andere keukenaccessoires maakt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 23879

   18/10 roestvrij staal.
   Volume 170 ml. Hoogte 7 cm, Ø voet 7,5 cm. Gewicht 170 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu