Robert Herder

Strop kersenhout

Robert Herder
Strop kersenhout
  € 95,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Vers gecoat - snijdt beter.

  De strop wordt gebruikt na het slijpen van de keukenmessen op de waterslijpsteen om de messen fijn te ontbramen en te reinigen - polijsten, zoals de messenexpert het noemt. Het houten lichaam van gestoomd en glad geolied kersenhout is aan één kant bekleed met een plantaardig gelooide, zachte koeienhuid (20 micron). Aan de ruwe kant wordt een chroomgelooide, hardere koeienhuid bestrooid met Diamantine-poeder, een fijn schuurpoeder van aluminiumoxide (10 micron). De zachte kant blijft natuurlijk en wordt gebruikt voor het fijn honen van de messen. Omdat het van nature een lichte hoeveelheid vet bevat, blijft het leer lang soepel. De strop wordt anders gebruikt dan u gewend bent van het aanzetstaal: trek het mes niet tegen de rand aan om het lemmet of het leer niet te beschadigen tijdens het slijpen. Houd het mes altijd vast alsof je er lichtjes boter mee wilt smeren en verander de trekrichting altijd over de achterkant van het mes.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89472

   Lichaam in kersenhout, gestoomd en geolied. Runderhuid, plantaardig gelooid aan de ene kant, chroom gelooid aan de andere kant. Diamondine poeder. Lengte strop 30 cm. Totale lengte 43,5 cm. Breedte 4,5 cm. Gewicht 210 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen