Menu

Strategiespel Sia Sola

Exclusief
Strategiespel Sia Sola
29,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

In deze versie met de kleine witte speelstukjes is het strategiespel alleen bij Manufactum verkrijgbaar: De kleine balletjes passen perfect in de holtes van het bord. De uitdaging aan de behendigheid van je denkspieren blijft hierdoor natuurlijk onaangetast.

In beweging. Gedachten en sferen

Voor vrienden van het peinzen ontwikkelde een jonge Duitse wiskundige dit even fascinerende als betoverend eenvoudige solitairespel, Sia Sola gedoopt. Sia, een vrij onbekende godin uit de Egyptische mythologie, belichaamt rede, inzicht en wijsheid. De naam suggereert dus de weg naar succes, want het betekent zoiets als "geest alleen".
Doel van het spel: De twee grote figuren moeten op het speelveld van plaats ruilen. De manier om dit te bereiken is moeilijker dan het op het eerste gezicht lijkt. Ten eerste mogen ze alleen horizontaal en verticaal worden verplaatst, en ze mogen niet op het veld van de andere figuur komen. Ten tweede worden de balletjes, die door hun positie de mogelijke zetten beperken, na elke zet verplaatst, hetgeen betekent dat de situatie op het speelveld voortdurend verandert.
Om te winnen moet je dus niet alleen alle stukken steeds in het oog houden, maar ook strategisch vooruit plannen. Opdat de start niet altijd dezelfde is, geeft een bijgevoegde set kaarten 32 beginposities in vier moeilijkheidsgraden - en toont de optimale zetten op de rugzijde. Deze versie van het spel is alleen bij ons verkrijgbaar.

Waarschuwing:

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.

Productinformatie

Artikel nummer 87979

Voor 1 speler. Vanaf 8 jaar. 2 grote en 8 kleine speelstukken en een pak kaarten met 32 voorgedefinieerde uitgangsposities. Spelbord gemaakt van massief, geolied beukenhout.
17 × 13,5 cm, materiaaldikte 1,5 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu