Menu

Strategie Spel Vier Wint 3 D

Strategie Spel Vier Wint 3 D
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Attentie. In drie dimensies

  De eerste speler die vier stenen op een rij plaatst is de winnaar van dit slimme strategiespel dat tegelijkertijd logisch denken en visuele waarneming traint. Temeer daar het hier beschikbaar is in een 3-D versie die de horizontale, verticale of diagonale rijen van het vlak naar de kubus uitbreidt. Je hebt een scherp oog en uiterste concentratie nodig om de generieke tactiek in de gaten te houden en zelf de beslissende truc uit te halen. Zoals het de derde dimensie betaamt, zijn de stukken ook verkrijgbaar in een derde kleur, zodat drie spelers tegelijkertijd hun strategische finesse aan elkaar kunnen meten. Volledig vervaardigd uit massief beukenhout, heeft ook deze uitgave een natuurlijke robuustheid en een aangenaam gevoel - om nog maar te zwijgen van de prettige bijkomstigheid dat we spelenderwijs weer wat plastic uit ons leven kunnen bannen.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203529

   Voor 2-3 spelers. Spelbord van geolied beukenhout, hoogte 10 cm, breedte 12 cm, diepte 12 cm. 32 rood en 32 blauw gelakte stukken en 21 geel gelakte stukken van beukenhout. Totaal gewicht 600 g. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu