Nils Holger Moormann

Stool Strammer Max

Wit / Rood
Nils Holger Moormann
Stool Strammer Max
Wit / Rood
  € 245,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Gemaakt van drie multiplex panelen en een frameconstructie die wordt geschoord via een koord dat op spanning wordt gebracht door te draaien. Een ingenieuze constructie die de kruk, die gemakkelijk te monteren is, een hoge mate van stabiliteit geeft. Kan worden gebruikt als een enkel stuk in de hal of slaapkamer, in de badkamer en keuken of aan de eettafel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202989

   Afmetingen: B 41 / 44 x D 26 / 30 x H 43 cm
   Gewicht: 4 kg
   Materiaal: FU (multiplex, berk) (oorsprong: Finland), touw: gevlochten lijn van polyester, paal: essen, onbehandeld (oorsprong: Duitsland), Opmerking: FU (multiplex, berk) is een industrieel geproduceerde multiplexplaat met filmcoating van hoge kwaliteit. Kleur- en structuurverschillen, kleine krasjes en geïsoleerde drukplekken zijn mogelijk!
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen