Menu

Stomme knecht Beukenhout

Stomme knecht Beukenhout
149,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Let op de toeslag voor bulk.

Algemene informatie

Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

Van eenvoudige vorm. Onze "stomme dienaar".

Een - weliswaar ontoereikend - substituut voor de huisbediende die (in de persoon van de stille butler, althans in de Britse tabloid-komedies) ook 's nachts nog zorgzaam en ordelijk voor de afgedankte kleren zorgt. Hetzelfde geldt voor deze Silent Servant, die wij volgens onze specificaties hebben laten vervaardigen: een kledingrek van eenvoudig ontwerp, gemaakt van massief beukenhout, dat - althans uit een oogpunt van zorg en orde - het superieure alternatief is voor de op één na beste stoel. Overhemd en colbert, jas of mantel vinden 's nachts een plaats op de gevormde kleerhanger, broek, riem en stropdas op de twee kledingroedes.

Productinformatie

Artikel nummer 26539

Massief beuken (oorsprong Polen), honingkleurig gebeitst en daarna zijdemat gelakt. Zamak knop, galvanisch gecoat. Gemaakt in Polen.
Hoogte 134 cm, breedte 46 cm, diepte 33 cm. Gewicht 4,8 kg. De levering is gedeeltelijk gedemonteerd, het geschikte montagemateriaal en de montage-instructies zijn bijgevoegd.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu