Menu

Stoel Basket

Zwart / Natuur
Stoel Basket
Zwart / Natuur
  € 435,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Internationaal multitalent: BASKET is getekend door de Zwitserse architect Gian Franco Legler voor een restaurant met de naam BASKET. Reeds in het begin van de jaren 1950 kende de stoel een grote populariteit in de VS, niet in het minst vanwege een speciale prijs voor zijn ontwerp door het MoMA in New York. Tegenwoordig wordt de stoel geweven door een Australisch bedrijf in Indonesië. Dat is logisch, want het materiaal rotan wordt daar geteeld en direct verwerkt. Formeel minimalisme ontmoet minimalistisch gebruik van materialen in BASKET. Het vlechtwerk van rotan, dat de filigraan stalen structuur omspant, biedt flexibiliteit en een hoog niveau van comfort in het zit- en ruggedeelte, omdat het zich aanpast aan de druk van het lichaam. BASKET is zowel geschikt voor gebruik in de privé-eetkamer als in de horeca.

  Productinformatie

  Artikel nummer 88523

   Afmetingen: B 53 × D 54 × H 83 cm, zithoogte: 44 cm - stapelbaar
   Gewicht: 4,5 kg
   Materiaal: frame: staal, poedercoating; zitting/rugleuning: rotan, polyurethaan-coating; voetjes: kunststof
   ontwerp: Gian Franco Legler
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu