Menu

Stille ladder ''Eik en es"

Nieuw
Stille ladder ''Eik en es"
€ 359,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Dienstladder.

De enigszins cryptische naam van dit kleine meubelstuk - stomme ladder - wordt ontcijferd met de informatie dat het een hybride (bedacht uit de ladder) is van trapladder en stomme bediende, die beide functies moet vervullen. Als ladder heeft hij twee treden en een veiligheidsbalk - de naam die in de ladderbouw wordt gegeven aan de combinatie van in de traprichting uitgeschoven ladderbomen en een dwarsverbinding. Als stomme knecht biedt het meubel van Auerberg in Beieren ruimte voor een hemd (dat over de top wordt gegooid; de essenhouten stijlen hebben speciaal voor dit doel een halfronde doorsnede) en een broek (die over de sport kan worden gehangen, zodat er niet op getrapt kan worden). De onderste twee treden en een klein met leer bekleed vakje voor de inhoud van de broekzak bovenaan dienen als opbergruimte. Verdere herbestemming is niet uitgesloten.

Productinformatie

Artikel nummer 32020

Vloeren en sporten geolied eiken, zijhekken geolied essen. De opbergbak is bekleed met leer. Hoogte 99 cm, breedte 41 cm, diepte 45 cm. Gewicht 7,5 kg. Max. Max. belasting 100 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu