Menu
Auerberg

"Stille ladder" Eik en es

Auerberg
"Stille ladder" Eik en es
  € 359,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden februari, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Dienende ladder.

  De enigszins cryptische naam van dit kleine meubel - stomme ladder - wordt ontcijferd met de informatie dat het een hybride is (bedacht uit de ladder) van trapladder en stomme bediende, bedoeld om beide functies te vervullen. Als ladder heeft hij twee treden en een veiligheidsbeugel - de naam die in de ladderbouw wordt gegeven aan de combinatie van in de traprichting verlengde stijlen en een dwarsverbinding. Als stomme bediende biedt het meubel uit Auerberg in Beieren ruimte voor een overhemd (dat over de bovenkant wordt gegooid; de essenhouten rails hebben speciaal voor dit doel een halfronde doorsnede) en een broek (die over de niet te betreden sport kan worden gehangen). De onderste twee treden en een klein met leer bekleed vakje voor de inhoud van de broekzak bovenop dienen als opbergruimte. Verdere herbestemming is niet uitgesloten.

  Radicaal eenvoudig, volledig functioneel: meubels van Auerberg

  Radicale reductie in vorm en materiaal en een volledige focus op functie - dat is het leidende principe achter de meubels van Auerberg. Het zijn handgemaakte producten die ver van de industriële normen, ver van de mode en niet beïnvloed door de beperkingen van marketing worden ontworpen en in zeer kleine series worden geproduceerd. Achter elk afzonderlijk meubelstuk schuilt de authentieke persoonlijkheid van de desbetreffende ontwerper - en omdat er geen beperkend programmadictaat is, zijn de productontwerpers alleen gebonden aan hun eigen normen. Bijgevolg zijn alle Auerberg meubelen onmiskenbaar, soms puristisch tot op het punt van koppigheid, uiterst solide in termen van vakmanschap en dus vrijwel gemaakt om eeuwig mee te gaan.

  De meubels worden regionaal geproduceerd in Opper-Beieren, het hout - voornamelijk eiken, essen en beuken - is afkomstig van gecertificeerde, duurzaam beheerde bosbouwbedrijven. Het brein achter Auerberg is Christoph Böninger, ooit een professionele globetrotter, nu een gevestigde designuitgever. Böninger, die zeer goede connecties heeft in designkringen, werkt in München en op zijn boerderij in Auerberg - vandaar de naam van het project - in de buurt van Bad Aibling. En hoewel Böninger een aantal ontwerpers en architecten om zich heen heeft verzameld voor zijn "productlaboratorium" - gevestigde grootheden staan op gelijke voet met aanstormend talent - helpt hij zelf ook een handje mee. Soms olie hij houten meubels en maakt ze klaar voor verzending. Tot Auerbergs grootste successen tot nu toe behoren overigens de AEKI-stapkruk van Gerhardt Kellermann en de "Stumme Leiter" (stille ladder) van Christoph Böninger zelf, een veelzijdige hybride van trapladder en stille bediende.

  Productinformatie

  Artikel nummer 32020

   Vloeren en glaslatten geolied eiken, zijhekken geolied essen. Herkomst houtsoort Duitsland. De opbergbak is bekleed met leer. Hoogte 99 cm, breedte 41 cm, diepte 45 cm. Gewicht 7,5 kg. Max. Max. belasting 100 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen