Menu

Stille ladder ''Eik en es"

Stille ladder ''Eik en es"
  € 359,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Dienende ladder.

  De enigszins cryptische naam van dit kleine meubel - stomme ladder - wordt ontcijferd met de informatie dat het een hybride is (bedacht uit de ladder) van trapladder en stomme bediende, bedoeld om beide functies te vervullen. Als ladder heeft hij twee treden en een veiligheidsbeugel - de naam die in de ladderbouw wordt gegeven aan de combinatie van in de traprichting verlengde stijlen en een dwarsverbinding. Als stomme bediende biedt het meubel uit Auerberg in Beieren ruimte voor een overhemd (dat over de bovenkant wordt gegooid; de essenhouten rails hebben speciaal voor dit doel een halfronde doorsnede) en een broek (die over de niet te betreden sport kan worden gehangen). De onderste twee treden en een klein met leer bekleed vakje voor de inhoud van de broekzak bovenop dienen als opbergruimte. Verdere herbestemming is niet uitgesloten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 32020

   Vloeren en sporten geolied eiken, zijhekken geolied essen. De opbergbak is bekleed met leer. Hoogte 99 cm, breedte 41 cm, diepte 45 cm. Gewicht 7,5 kg. Max. Max. belasting 100 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu