Menu
Ulrich Weihnachtsschmuck

Sterhout scheren

Klein, dubbel
Ulrich Weihnachtsschmuck
Sterhout scheren
Klein, dubbel
  € 8,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Sterren gemaakt van sparrenhout.

  De eerste sterren van dit type ontstonden toen boomversieringen zoals kostbare noten of appels niet voor iedereen betaalbaar waren. De mensen maakten dus van de nood een deugd en maakten sieraden van materialen die voorhanden waren en nauwelijks iets kostten. Zoals glasblazers fijne bolletjes bliezen van het glas waarmee ze dagelijks moesten werken, zo gebruikten timmerlieden vers geschaafde spaanders, die als afvalproduct overvloedig in de werkplaats vielen, en legden die over de sparrentakken. Tegenwoordig laat de in Fürth gevestigde fabrikant van de sterren fijn schaafsel speciaal volgens zijn specificaties schaven, waarvoor hij het hout uit het Beierse Woud betrekt. In reepjes gesneden, worden de snippers met de hand tot zakjes gevormd en aan elkaar gelijmd tot een ster.

  Productinformatie

  Artikel nummer 42765

   Ø 8,5 cm, breedte 2,5 cm. Gewicht 2 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen