Menu
Steele Canvas Basket Corporation

Steele Canvas Mand met Wielen

Exclusief
Steele Canvas Basket Corporation
Steele Canvas Mand met Wielen
  € 239,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Kameleons van bruikbaarheid.

  Niet onvermeld mag blijven dat met het oog op zulke fraaie manden, die ook geschikt zijn als inrichtingsobject, de gebruikelijke verbanning naar de bijkeuken kan worden opgeheven. Soepel lopende rubberen wieltjes veranderen de grote opbergmand in een mobiele transportmand waarvan het toepassingsgebied te allen tijde kan worden uitgebreid tot buiten de wasruimte, hetzij naast de bank als kussen- en dekenmand of in de kinderkamer voor opgezette dieren. De kleine mand is net zo goed geschikt voor het opbergen van dagelijkse en niet-dagelijkse artikelen - dankzij de compacte afmetingen kan hij ook worden gebruikt als organiser op een plank of in een kast.

  Steele. Omdat ze weten wat ze doen.

  De producten van de Steele Canvas Basket Corporation in Boston, Massachusetts, hebben zeker een zware leerschool doorlopen: sinds de oprichting in 1921 vervaardigt het bedrijf transportcontainers voor hotels en wasserijen. Hun hectische transporten, die onvermijdelijk niet bepaald preuts zijn - van de wasmachine naar de droger of door het hele land van kust naar kust - vragen veel van manden en bakken, en daarom moeten ze vooral één ding: extreem robuust zijn.

  Professionele kwaliteit. In particuliere huishoudens.

  Materiaal en afwerking van professionele kwaliteit - Steele Canvas voldoet aan deze eis voor zowel industrie als particulier gebruik door een stevig stalen frame te bekleden met Duck Canvas, een uitzonderlijk sterke katoenen stof waarvan het hoge weefselgewicht ongeëvenaard is en die ook bij ruwe behandeling niet snel slijt. Randen van stevig rundleer (dikte 2-3 mm), vakkundig genaaid en geklonken, beschermen de randen bij de opening en zorgen tegelijkertijd voor een onderhoudsvriendelijk gripoppervlak.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22089

   Duck canvas van 100% katoen. Geweven in platbinding. Basisgewicht 16 oz. Runderhuid (dikte 2-3 mm), plantaardig gelooid. Stalen frame. Met 4 rubberen wielen, Ø 5 cm. Gemaakt in de VS. Volume 60 l. Hoogte 52 cm, breedte 46 cm, diepte 46 cm. Gewicht 4,3 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten