Goyon-Chazeau

Steakvork jeneverbeshout

Goyon-Chazeau
Steakvork jeneverbeshout
  € 104,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Handgesmede vork

  De steakvork wordt in Goyon-Chazeau bij Thiers vervaardigd uit twee gesmede stukken: het roestvrijstalen handvat en de lepel van hetzelfde materiaal met zijn vier zorgvuldig geslepen en helder gepolijste puntige tanden. De afzonderlijke onderdelen worden netjes aan elkaar gesoldeerd en de handvatschalen van fijn generfd jeneverbeshout worden uiteindelijk in elkaar gezet.

  Uitstekende bestekproductie. Coutellerie Goyon-Chazeau

  Zeven kilometer ten oosten van de Franse messenstad Thiers (Auvergne-Rhône-Alpes) is sinds 1953 Coutellerie Goyon-Chazeau gevestigd. Terwijl er ooit een aantal bedrijven waren in de regio, die al zeven eeuwen bekend staat om zijn bestek, is de messenfabriek in La Monnerie-le-Montel nu een van de weinige die de traditionele ambachtelijke technieken uit overtuiging handhaaft en alles ter plaatse vervaardigt. In 2013 kende de Franse regering het label EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant) toe aan het familiebedrijf van de derde generatie voor zijn aanhoudende inzet voor het behoud van traditionele ambachtelijke technieken in de bestekproductie.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12791

   Handgesmeed uit roestvrij staal, lepel en handvat gesoldeerd. Jeneverbeshout handvat schalen. Lengte 22 cm. Gewicht 100 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen