Manufactum

Stapeltrap vurenhout

Manufactum
Stapeltrap vurenhout
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Misschien was vroeger niet alles beter - maar sommige dingen waren echt goed. Daarom selecteren wij onze producten graag op basis van een historisch ontwerp. In het geval van onze stapeltrap van vurenhout waren het zelfs verschillende ontwerpideeën die we samenbrachten in één goed ding. De prachtige oogst- en opbergmand wordt nu exclusief voor Manufactum gemaakt.

  Oogsten, dragen, stapelen

  Deze stapelkrat kan gebruikt worden als oogstmand en als opbergkrat. Dankzij het gebogen, stevige handvat kan hij comfortabel met één hand worden gedragen, zelfs als hij vol is - bij het oogsten één in elke hand. De zijwanden zijn hoger dan die van andere oogst- en opslagkisten, zodat er gemakkelijk meer en ook groter fruit (rapen, knolselderij, kool) in past. Tegelijkertijd is het gemakkelijker om van bovenaf in de kisten te reiken. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om de opgeslagen goederen op te slaan en te verwijderen, maar ook om de inhoud van de kratten in de loop van weken of maanden te controleren op tekenen van druk of rot. Er kunnen tot zes trappen worden gestapeld om een variabel en mobiel schap te vormen - en er kunnen dan ook allerlei andere kleine huishoudelijke goederen, gereedschap of soortgelijke voorwerpen in worden opgeborgen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 88687

   Stapeltrap met drie onderste latten op een afstand van 1,8 cm. Gemaakt van regionaal sparrenhout, genageld afgewerkt. Gemaakt in een werkplaats in het Münsterland voor mensen met een handicap. Hoogte 29 cm (incl. handvat), breedte 48 cm, diepte 33 cm. Gewicht 2,4 kg. We leveren 1 doos. Zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten