Menu

Stalen fornuis Buitenoven

Stalen fornuis Buitenoven
  € 835,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering per expediteur in 2-3 weken

  Algemene informatie

  Uit met het fornuis en buiten gekookt! Dat was de leidende gedachte achter het ontwerp van de OUTDOOROVEN by WELTEVREE®. Dit eenvoudig ogende fornuis van hoogwaardig, niet roestend Corten®-staal geeft niet alleen zin om de keuken helemaal naar buiten te verplaatsen, maar ook om op een elementaire manier eten te bereiden. Het houtvuur wordt gemaakt in het onderste open compartiment. Bakken gebeurt in het compartiment erboven, dat met een klep kan worden afgesloten, en koken op de plank erboven - beide zijn het hele jaar mogelijk met de OUTDOOROVEN. De pizzasteen en het grillrooster zijn bij de levering inbegrepen.

  Weltevree®

  WELTEVREE® is in 2007 in Arnhem opgericht door de ontwerpers Floris Schoonderbeek en Dick van Hoff, die originele en tegelijkertijd heerlijk eenvoudige ideeën realiseren in uitstekend vakmanschap. In nauwe samenwerking met ervaren producenten en leveranciers worden in hun ateliers authentieke producten gecreëerd die laten zien dat ze niet op een computerscherm zijn ontworpen, maar rechtstreeks uit het leven komen. De functionaliteit van de producten is op het eerste gezicht duidelijk - je hoeft geen ontwerpexpert te zijn om je voor te stellen hoe fijn het is om buiten te koken, te ontspannen in een met hout verwarmd bad op een willekeurige plaats of een bank moeiteloos van de ene naar de andere plaats te rollen. WELTEVREE® is modern en innovatief, maar tegelijkertijd ironisch en schaamteloos niet onder de indruk van de huidige designtrends. Het combineert zijn onorthodoxe oplossingen met traditioneel vakmanschap en solide materialen. De fabrikanten zien functionaliteit en kwaliteit als de basis voor welzijn - het oude Nederlandse woord "weltevree" betekent immers niets anders dan "zeer tevreden".

  Productinformatie

  Artikel nummer 25991

   Afmetingen: B 43 x D 33 x H 91 cm (met buis H 190 cm)
   Gewicht: ca. 55 kg
   Materiaal: Corten® staal, beslag: roestvrij staal, grillrooster: staal, verchroomd, pizzasteen: vuurvaste klei
   Ontwerp: Dick van Hoff, Vanhoffontwerpen
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu