Menu

Staande veegset Beukenhout en plaatstaal

Staande veegset Beukenhout en plaatstaal
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Bijnaam "Luie Grete

  Snel bij de hand: de staande veegset. Omdat hij het vervelende bukken bij het vegen bespaart, wordt hij ook wel "Luie Grete" genoemd. Steel en bezem zijn gemaakt van fijn geslepen, onbehandeld beukenhout. De ergonomisch comfortabele, schuine borstelharen van de bezem zijn sterk en duurzaam. En de stoffer van gepoedercoat plaatstaal is voorzien van een rubberen lip voor een goed contact met de vloer.

  Productinformatie

  Artikel nummer 77339

   Gemaakt van natuurlijk beukenhout, fijngemalen. Trim 37,5% polyethyleen; 37,5% polypropyleen, 25% paardenhaar. Trimlengte 8 cm. Stofblik van plaatstaal met poedercoating, met rubberen lip. Totale hoogte 98 cm, breedte 25 cm, diepte 18,5 cm. Gewicht 760 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen