Menu

Staafafrastering 1 m

Onbehandeld
Staafafrastering 1 m Onbehandeld
Staafafrastering 1 m
Onbehandeld
Onbehandeld
79,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf eind juni, nu beschikbaar voor bestelling

Algemene informatie

Beweegt met je mee en kan gevormd worden. Een omheining gemaakt van individuele palen.

Hij ondersteunt een nog jonge haagbeplanting naar de straat toe, vormt een decoratieve en tegelijk gevaarlijke rand rond de tuinvijver of dient als veilige steun voor uit de kluiten gewassen rozenstruiken. De omheining wordt gemaakt door de krukvormige afzonderlijke palen in elkaar te schuiven; voor rechte, niet-cirkelvormige stukken vormt een enkele eindpaal het uiteinde.
Op die manier worden de afzonderlijke elementen een zelfdragende, mobiele omheining die te allen tijde gemakkelijk naar andere plaatsen in de tuin kan worden verplaatst en variabel is in lengte, hoogte en verloop.

Eenvoudige montage. Schuifhekken gemaakt van ijzeren staven

De montage van onze insteekhekken is uiterst eenvoudig. De elementen - afhankelijk van het ontwerp individuele, in elkaar grijpende ronde staven of grotere, kant-en-klare afrasteringssegmenten - worden ongeveer 20-30 cm diep in de grond gestoken. Er is geen fundering nodig en er hoeven geen gaten te worden gegraven voor de installatie. Bijgevolg is de demontage van een dergelijke omheining even gemakkelijk als de oprichting ervan - bijvoorbeeld wanneer de omheining naar een andere plaats moet worden overgebracht of een andere koers moet volgen.

Productinformatie

Artikel nummer 76725

Bestaande uit acht elementen, die samen een hek van een meter lang vormen.
Onbehandeld rond staal. Staafjes Ø 1,2 cm, hoogte 1,25 m. Gewicht 10 kg.
Onbehandeld rond staal. Ø 1,2 cm, hoogte 1,25 cm. Gewicht 10 kg.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu